Producten

Betaling.jpg

web-site-160.png

Copic Marker Color application

Houdt uw kleuren bij op uw telefoon

Iphone en Android, ook voor Ipad

Pen-Feature-MLSP.jpg

Copic Multiliner SP

In de nieuwe Multiliner SP zijn functie en ontwerp elegant gecombineerd. De stiftpunten zijn vervangbaar en de pennen zijn hervulbaar.

Multiliner SP pennen zijn ideaal voor schetsen, ontwerptekeningen, technisch tekenwerk en schrijven met zijn 10 lijndikten, inclusief 1 penseelpunt

    -  wereldprimeur: fijnste dikte van 0,03 mm !
    -  voldoet aan ISO: 0,25 / 0,35 / 0,5 en 0,7 mm
    -  punten zijn gevat in stevige metalen hulzen; dit garandeert precies tekenen
    -  met waterbestendige en veegvaste zwarte inkt<br>bestand tegen ultraviolet licht
    -  lekvrij, mits gebruikt met markers op alcoholbasis

De Multiliner SP is een absoluut lichtechte en watervaste pigmentmarker, waarvan de lijnen onaangetast blijven bij overtekenen met Copic markers.

Voor kunstenaars zoals ook voor tekenaars en designers zijn de Multiliner SP kleuren een uitstekende keuze voor een grote variatie aan toepassingen in combinatie met rendering en Copic Markers, schetsen en illustraties, tekentechnieken, kalligrafie met de brushpunt.

Op dezelfde manier kan de gekleurde Multiliner SP voor nauwkeurige arcering (schaduw) gebruikt worden, gekleurde randen en benoemingen op plannen en technische ontwerpen. Het assortiment biedt een uitgebalanceerd spectrum van 12 kleuren uitgerust met een nauwkeurige 0,3 mm punt of penseelpunt.

 

WIE ZIJN WIJ

Over ons

Danafix is gespecialiseerd in tekenmateriaal. Deze winkel is speciaal gemaakt voor designers, architecten, kunstenaars die graag met markers werken. Wij bieden U de beste markers aan die op de markt beschikbaar zijn : de Copic Markers.

Want dit is onze filosofie : enkel de beste producten voor de beste prijs aanbieden en leveren op een zo kort mogelijke tijd. Uw bekommernis is Uw design, Uw kunstwerk, de rest doen wij voor U.

Contact

U kunt ons hier vinden:

Danafix bvba

Helleweide 36
2930 Brasschaat
België


Voor informatie of vragen over deze demo kunt u contact opnemen met:

Dhr. D. Defoor

E-mail: info@copicmarkersales.com
Tel.: +32-3-6521136