Producten

Betaling.jpg

web-site-160.png

Copic Marker Color application

Houdt uw kleuren bij op uw telefoon

Iphone en Android, ook voor Ipad

Marker-Feature-Sketch_2.jpg

Copic Sketch

De brush marker, de COPIC Sketch, is ideaal om te tekenen en te schetsen.

De COPIC Sketch is verkrijgbaar in 358 verschillende kleuren en met de blender kan je bijkomende kleuren ontwikkelen of kleuren lichter maken.  De inkt is gemaakt op alcoholbasis en droogt snel, en is daarom speciaal geschikt voor het inkleuren van tekeningen, fotokopieën en laserafdrukken.

De Brush marker heeft twee standaardpunten : Medium Broad (beitelpunt) en Super Brush (penseelpunt). Deze punten kunnen gemakkelijk met een pincet worden gewisseld om de marker te hervullen of om de punt te vernieuwen. Door deze twee punten is deze marker ideaal geschikt voor designers zoals ook voor het inkleuren van scrapbooks en stempels.

De beide caps van de marker zijn voorzien van kleurnummer en de actuele kleur van de inkt.

WIE ZIJN WIJ

Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in tekenmateriaal. Deze winkel is speciaal gemaakt voor designers, architecten, kunstenaars die graag met markers werken. Wij bieden U de beste markers aan die op de markt beschikbaar zijn : de Copic Markers.

Want dit is onze filosofie : enkel de beste producten voor de beste prijs aanbieden en leveren op een zo kort mogelijke tijd. Uw bekommernis is Uw design, Uw kunstwerk, de rest doen wij voor U.

Contact

U kunt ons hier vinden:

The Box Brands

Plompertstraat 42
3087 BD Rotterdam
Nederland


Voor informatie of vragen over deze demo kunt u contact opnemen met:

E-mail: klantenservice@laroo.shop
TEL.: +31 (0)85 047 55 41

Bellen tussen 09.00 en 17.00

 

Bezoek ook onze andere webwinkel

www.mabefezels.com