Producten

Betaling.jpg

web-site-160.png

Copic Marker Color application

Houdt uw kleuren bij op uw telefoon

Iphone en Android, ook voor Ipad

Informatie

Danafix bvba is onder andere gespecialiseerd in de verkoop en uitleg over teken- en kunstmateriaal voor amateurs en professionele kunstenaars en levert voornamelijk in de Benelux. Danafix baat een algemene webwinkel uit onder de URL's www.tekenmateriaal.be en www.kunstmateriaal.be .

Naast deze algemene webwinkels heeft Danafix een paar "dedicated" webwinkels opgericht zoals www.mabefezels.com voor het verkopen van de kwalitatief zeer hoogstaande schildersezels van het merk Mabef. Een tweede "dedicated" webwinkel is deze webwinkel waarin we het volledige gamma markers van Too voorstellen, namelijk de Copic Markers en de bijbehorende accessoires.

Danafix beschikt over een zeer grote voorraad en kan daarom zeer snel leveren. Door de korte lijnen met de invoerder kunnen de produkten die tijdelijk niet voorradig zijn binnen de 5 à 6 werkdagen geleverd worden.

De produkten worden franko geleverd vanaf een bestelling van 99,00 € BTW inbegrepen. Kleinere leveringen gebeuren met een transportkost van 5,00 € BTW inbegrepen.

Contactgegevens :

Danafix bvba
Helleweide 36
2930 Brasschaat
België
 
Telefoon : +32 3 652 11 36
Mob : +32 497 44 52 71
Telefax : +32 3 652 10 65
Email bedrijf : info@danafix.com (algemeen)
Email website : info@copicmarkersales.com

Deze webwinkel is eigendom van Danafix bvba, een onafhankelijk verdeler van de COPIC produkten.

WIE ZIJN WIJ

Over ons

Danafix is gespecialiseerd in tekenmateriaal. Deze winkel is speciaal gemaakt voor designers, architecten, kunstenaars die graag met markers werken. Wij bieden U de beste markers aan die op de markt beschikbaar zijn : de Copic Markers.

Want dit is onze filosofie : enkel de beste producten voor de beste prijs aanbieden en leveren op een zo kort mogelijke tijd. Uw bekommernis is Uw design, Uw kunstwerk, de rest doen wij voor U.

Contact

U kunt ons hier vinden:

Danafix bvba

Helleweide 36
2930 Brasschaat
België


Voor informatie of vragen over deze demo kunt u contact opnemen met:

Dhr. D. Defoor

E-mail: info@copicmarkersales.com
TEL.: +32-497-445271

Bellen tussen 09.00 en 18.30