Marker-Feature-Ciao.jpg

Copic 'Ciao


De Copic 'Ciao is de voordeligste allround marker op alcoholbasis en daarom de  ideale marker voor beginners, scholieren, studenten en kunstenaars. Een voordelig geprijsde, tweepuntige, veelzijdige marker van degelijke kwaliteit.

De COPIC 'Ciao heeft een middelbrede beitelvormige punt voor universeel gebruik en een handige brushpunt waarmee je gemakkelijk kunt schetsen en is beschikbaar in 180 kleuren. Met de kleurloze blender kan je kleuren ontwikkelen of kleuren lichter maken.

Anders dan de markers met watergedragen inkt, is de COPIC 'Ciao voorzien van toxicologisch veilige kleuren op basis van alcohol. Dit betekent dat deze kleuren sneller drogen en niet vervagen, en daarom geschikt zijn om ermee te kleuren of schrijven op fotokopieën.

De gekleurde doppen zorgen voor snelle en precieze herkenning van de diverse kleurschakeringen.

Door dit alles heeft de CIAO marker een zeer gunstige prijs-prestatieverhouding. COPIC 'Ciao markers zijn verkrijgbaar per stuk en in diverse combinatiesets.

WIE ZIJN WIJ

Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in tekenmateriaal. Deze winkel is speciaal gemaakt voor designers, architecten, kunstenaars die graag met markers werken. Wij bieden u de beste markers aan die op de markt beschikbaar zijn: de Copic Markers.

Want dit is onze filosofie: enkel de beste producten voor de beste prijs aanbieden en leveren in een zo kort mogelijke tijd.

Contact

Voor informatie of vragen kunt u contact opnemen met:

E-mail: info@rmbcolors.nl