Marker-Feature-Wide.jpg

Copic Wide Marker

De Copic Wide Marker is een marker voor een nog snellere en effectievere layout techniek, voor het snel en eenvoudig inkleuren van grotere vlakken.

De superbrede beitelvormige punt van 21 mm is driemaal breder dan die van de klassieke COPIC marker, is zeer stevig, maar produceert toch een zachte, vloeiende en gelijkmatig gekleurde pennenstreek. Ook kunnen middelbrede en smalle streken worden getrokken door de marker in een andere stand te gebruiken.

De Copic Wide Marker is ideaal geschikt voor de productie van duurzame en grote layouts, evenals voor het maken van extra grote schetsen op flipovers of presentatiepanelen, posters, decors, grote illustraties, e.d. Met deze marker kunt u ook fascinerende kalligrafieën creëren.

De Copic Wide Marker is leverbaar in 35 kleuren plus de neutrale Blender. Hoewel met de WIDE marker een verrassend lange gewerkt kan worden, verbruikt hij drie keer zoveel als de klassieke Copic Marker. Daarom bevatten de sets zowel 12 markers als 12 inktvullingen. Een inktflacon is goed voor 6 Wide Marker refills.

WIE ZIJN WIJ

Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in tekenmateriaal. Deze winkel is speciaal gemaakt voor designers, architecten, kunstenaars die graag met markers werken. Wij bieden U de beste markers aan die op de markt beschikbaar zijn : de Copic Markers.

Want dit is onze filosofie : enkel de beste producten voor de beste prijs aanbieden en leveren op een zo kort mogelijke tijd. Uw bekommernis is Uw design, Uw kunstwerk, de rest doen wij voor U.

Contact

Voor informatie of vragen kunt u contact opnemen met:

E-mail: klantenservice@copicmarkersales.com
TEL.: +31 (0)85 130 27 32

Bellen tussen 09.00 en 17.00

 

Bezoek ook onze andere webwinkel

www.mabefezels.com